Dierenurnen

Als je huisdier is overleden, kan het waardevol zijn om een keramisch evenbeeld te hebben als aandenken. Er zijn ook mogelijkheden zoals een urnbeeld of een beeldje van je overleden huisdier op een sokkel/urn.

Als je overweegt een beeld te laten maken van je huisdier en je leest deze review dan kun je stoppen met verder zoeken naar een beter adres. Wij hebben een beeld laten maken van onze hond en deze is ontzettend mooi gemaakt er is aan alles gedacht en zelfs de kleinste details zijn verwerkt. Echt vakwerk, wij zijn super blij met het eindresultaat en kijken elke dag vol bewondering naar het beeld. Maar even zo belangrijk is dat Hilde een ontzettend fijn en warm persoon is die echt met je meedenkt. Kortom een echte aanrader. “Wij hebben een beeld laten maken van onze hond en deze is ontzettend mooi gemaakt er is aan alles gedacht en zelfs de kleinste details zijn verwerkt. Echt vakwerk, wij zijn super blij met het eindresultaat en kijken elke dag vol bewondering naar het beeld.”

Herinneringsbeeld

Zelfs als je huisdier al overleden is kun je bij Atelier HD een sculptuur laten maken, omdat onze dierensculpturen worden gecreëerd op basis foto’s uit jouw eigen fotoarchief. Zo wordt jouw geliefde dier vereeuwigd en heb je een herkenbaar herinneringsbeeld als aandenken. Het selecteren van de foto’s doen we in nauw overleg met jou, evenals het vastleggen van specifieke wensen. Op basis van deze zorgvuldig geselecteerde foto’s, creëren we een handgemaakt beeld dat de essentie van jouw huisdier vastlegt. Zo’n uniek herinneringsbeeld vormt een liefdevolle manier om jouw huisdier te herdenken en een speciale plek in huis te geven.

Persoonlijk urnbeeld overleden huisdier

Het op maat gemaakte beeld van jouw huisdier kan worden uitgevoerd als urn-beeld. Een dergelijke sculptuur is van binnen hol en wordt aan de onderzijde afgesloten met een dop. Op deze manier kan je de as van jouw huisdier op een bijzondere wijze binnen in het beeld bewaren. Een urn-beeld heeft een groter formaat dan een dierenbeeldje op een sokkel, waardoor er in de sculptuur ruimte overblijft voor de as van het overleden dier.

Dierenbeeld op sokkel/ urn of plank

We bieden een mogelijkheid voor een dierenbeeldje op een sokkel. Het beeldje wordt geplaatst op een handgemaakte keramische sokkel. Deze sokkel is hol van binnen en voorzien van een afsluitbare dop aan de onderkant. Hierin kan je een speciaal aandenken bewaren zoals een halsband, penning of plukje van de vacht. Het is tevens mogelijk om hier de as van het dier in te bewaren. Omdat zowel het beeldje als de sokkel volledig op maat worden gemaakt kunnen jouw persoonlijke wensen hierin verwerkt worden. Denk hierbij aan een typerende houding of speciale uitdrukking van je hond of kat, maar ook de vorm, kleur en afwerking van de sokkel/urn met eventueel een naamplaatje of inscriptie.

Ook kun je het beeld van jouw huisdier laten plaatsen op een plank met persoonlijke inscriptie.