Dierenbeelden

Hoe bijzonder is het om een handgemaakt 3D-beeld te hebben van je eigen hond of kat? Met veel toewijding creëren we een realistisch beeld op basis van foto’s van jouw lievelingsdier. Deze keramische dierensculpturen worden volledig met de hand vervaardigd, waarbij de specifieke kenmerken van het dier worden vastgelegd en jouw persoonlijke wensen worden gerealiseerd.

Wil je een uniek beeld van je huisdier laten maken? En ben je nieuwsgierig geworden naar de voorbeelden en mogelijkheden. Kijk dan verder op deze pagina.

keramiek-honden beeld-sculptuur-hond-Shorty
realistisch beeldje eigen hond Boerenfox Senna

Dieren en hun evenbeeld

De foto’s van het dier zijn het uitgangspunt én de inspiratiebron voor het beeld. Het resultaat is een unieke sculptuur, een realistische weergave en een impressie, waarbij de herkenbaarheid en expressie van jouw lievelingsdier centraal staan. Je kunt aangeven welke specifieke details in het beeld verwerkt moeten worden zodat het eindresultaat volledig aan jouw wensen voldoet.

Ga voor meer informatie naar werkwijze en prijzen

Miniatuur dierenbeelden

Atelier HD biedt de mogelijkheid voor unieke miniatuur dierenbeelden: een charmante, realistische keramische weergave van jouw huisdier. Hoe leuk is dat? Ook deze dierenbeeldjes worden met de hand vervaardigd, waarbij we de specifieke kenmerken van het dier nauwgezet vastleggen. Denk hierbij aan de unieke tekening van de vacht, de expressie en kenmerkende houding van het dier.

Zo’n uniek dierenbeeldje is ook origineel cadeau-idee.

Ga voor meer informatie naar werkwijze en prijzen

Herinneringsbeelden en urnen

Als jouw huisdier komt te overlijden kan het waardevol zijn om een (even)beeld te hebben als aandenken. Wil je een uniek handgemaakte dieren sculptuur laten maken en as, haren of bijvoorbeeld een halsbandpenning erin bewaren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een urn-beeld of een miniatuurbeeldje op een sokkel.

Ga voor meer voorbeelden naar dieren urnen